11.1.08

Entrada d'any

Normalment l'entrada d'un nou any arriba amb un sentiment d'esperança de millora. Tothom vol fer grans coses. Arribar a ser algú. Que tot el que l'envolta sigui bo. Que no hi hagi res que pertorbi aquesta felicitat un tant utòpica.

No sembla que hagi començat així aquest any.

Per sort, sempre hi ha lloc per un somriure. I això es el que ha conseguit aquesta web --> www.ijam.es

Esperant que tot millori, us desitjo un bon any. Potser una mica tard, però de veritat.

Salut.

1 Comentaris:

A les 9:21 a. m., en/na Anonymous Anònim ha dit...

Be... jo sempre he pensat que aquestes festes són les pitjors sense dubte.

El carnestoltes es una festa per poder fer, darrera d'una màscara, allò tan divertit que no es pot fer cada dia perquè no està ben vist socialment (excepte quan anem amb un wiksy de més els findes jeje): gaudir fent el cabra! el ridícul! tot s'hi val!

L'estiu es per gaudir de la platjeta, els amics, la parella, sortir amb el bon temps, veure món, no treballar... be no haver d'anar vull dir jeje, etc.

Però el nadal? per què serveix? Et deixes calers i calers en regals i més regals perquè la tele ens renta el cervell i ens fa consumir i consumir perquè sinó ets la ovella negra (o ovella garrepa en aquest cas) de la família... s'ha de ser generós al nadal sinó no podrem ser feliços i començar l'any amb bon peu (o això diuen...) I la cosa està ben fotuda! tot i així, no ens importa (desprès ja patirem al gener...)

Ens fem propòsits que ens honren, però que si no fos pq anem posats de sucre de tants torrons i dolços nadalencs (i el que no son dolços també...), seríem conscients de que mai podrem aconseguir-los. Però és igual, els fem! i amb una il.lusió especial, potser esperant que alguna força provinent d'una altra galàxia llunyana ens envaeixi, proporcionant-nos uns poders especials amb els quals podrem deixar de fumar!, o ens apuntarem al gimnàs i a més anirem!, o ens tocarà la loteria i serem feliços!, o ja "en un alarde de poder" que podrem fer règim, lligar més i trobat el treball de la nostra vida!

Però arriba el dia 1 i tot segueix igual: ni som rics, ni tenim èxit, ni deixem els vicis, i aquella energia còsmica que semblava l'ostia, ara sembla més aviat una maledicció que ens fa tornar a ser nens amb ganes de quedar-nos al llit i no anar al col.legi, i la vida torna a ser una merda com era abans...
Per sort, el carnestoltes ja es gairebé aquí!

Feliç any 2008 a tots! ;P

PD: sorry for the brik! :D

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Cap a casa