22.10.07

Follar

No us espanteu pel títol d'aquest post. És un experiment.

Vull veure si amb una paraula com follar pugen les visites de foranis.

Tot i que no parlaré pas de sexe en el post, ja que l'únic que volia deixar anar era una reflexió.

Suposo que la majoria recordareu els Barrufets (coneguts també com Pitufos o Smurfs). Unes bestioles inteligents antropomòrfiques de color blau que no feien més d'un parell de centímetres d'alçada. Vivíen en cases fetes de bolets. Cadascun dels personatges tenia un rol molt definit dintre de la seva estructura social. Aquells als que sempre volia agafar en Gargamel i el seu gat Asrael.

Doncs bé. Aquests éssers petitons tenien un verb que utilitzaven per tot. Aquest verb, es formava a partir del seu nom, canviant lúltima sílaba per "-ar" (com a mínim en català i castellà, ja que desconec el verb en anglès o belga). Així, en català, el verb quedava en "barrufar" i en castellà en "pitufar".

Fins aquí, només m'he limitat a escriure quelcom que la majoria ja sabíeu.

Doncs bé. Aquí va la meva pregunta, que vol probocar una reflexió. Què passaria si els Barrufets es diguessin els Follets?

Doncs si! El verb que utilitzarien seria follar!

Ja us podeu imaginar quina gresca de poblat. Tot el dia follant. Cosa que porta a pensar que els barrufets eren gays, ja que amb només una dona al poble... però això es un tema per un altre dia.

Salut!

1 Comentaris:

A les 11:41 a. m., en/na Anonymous Anònim ha dit...

oye, no me gusta k t pongas el nombre de rekin, ya que hace mas de 10 años que es mi apodo. me conocen asi mis amigos compañeros de trabajo ncluso mis padres saben que mi apodo es ese, pòr favor ponte en contacto conmigo a este mail

rekin_vandal@hotmail.com

espero no tener que ir a visitarte para dejarte claro kien es el rekin

y aun me da mas rabia k seas catalan...no podias ser de mas lejos no... vecino mio encima... :@

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Cap a casa