27.7.07

Voltour arriba a Mataró

Una expedició del Voltour va anar ahir, 26 de juliol, a les Santes de Mataró.

Tot i que petita, l'expedició va poder disfrutar, i comparar, del concert de Lax'n Busto. Un concert similar al viscut als Monjos, amb alguna diferència:
  • Menys cançons
  • Més anim de la gent
  • Més alcohol a les venes del grup

Menys cançons i, per tant, menys temps va ser el que van estar tocant. Després d'agún problema equalitzant els instruments, cosa que va allargar l'hora d'inici del concert, els Lax van començar bé. Però alguna cosa feia pensar que els faltava "chispa". Després vaig descobrir que no els hi faltava, sinó que se l'havien begut tota.
Tot i això, es van ficar el públic (molt jove la majoria) a la butxaca i van tocar millor, segons el meu criteri, que el grup següent, uns tal "Pignoise", que es veu que son famosos. Aquests últims, van fer una entrada triumfal ( sempre que se surt a l'escenari caminant tot tiesso amb la marxa de l'imeri galàctic de fons és triumfal). Després van tocar unes cançons que, si no et saps la lletra, semblen la mateixa. Guitarreros, si, pero per canalla. De fet, sonaven millor Lax, no se si pels seus tècnics o perqùe es van passar més temps equalitzant.

Avui, 27, la samarreta taronja, i possiblement la marró o negra de noia, del Voltour tornarà a Mataró per passejar-se entre la seva gent i disfrutar de la Passada, un cercavila amb les peces festives de la ciutat, del castell de foc i del Sarau, un conjunt de concerts a la platja.

Miraré de conseguir imatges d'aquesta incursió en terres més enllà de les fronteres del Gran Penedès.

Salut i pessetes, que lo demés són punyetes!!!