17.6.06

I'm Rikard Ljung

Hola que tal.

Avui he estat informant-me de l'apasionant món de les hipoteques, i us diré que hi ha una generacio sencera que estara hipotecada per culpa de l'especulació (si, si, allo per que moltes persones es manifestaven fa temps i encara ho fan, tots una colla de hippis). Només dir que, per pagar un pis de 160.000€ financiant el 100% del preu del pis i dels gastos que comporta (aixo dels gastos encara no ho entenc), s'ha de demanar una hipoteca de 180.000€. Aquesta hipoteca a pagar en 30 anys, tenint un aval, es clar, surt a 700€ al mes. Què vol dir això, que una persona ha de tenir un sou d'un 1.400, 1.500 €/mes (si, aixo son 250.000 peles al mes) per poder-la pagar. Si abans de l'euro un cafe valia 100 pessetes i ara val 1€, perquè els sous no han passat de 100.000 pessetes (que no es una fortuna) a 1.000€? No ho se. Però el que si que se es que si seguim així, mitja generació viura en pisos massificats i l'atra mitja es dividirà en els que viuen com a reis i els que viuen al carrer.
Sé que us he fotut el rollo, però estic indignat, em sento impotent i volia que sapigueu, si no ho sabieu ja, que aquest pais fa pudor, amb o sense estatut.

Dit això (no em poda aguantar) anem al tema que toca. Molts em coneixereu com l'Adrià. Doncs no! Em dic Rikard Ljung i toco en un grup anomenat I'm From Barcelona. Ho he portat d'amagat perquè no volia que la me va fama us enboires la vista i que les dones es tiressin als meus peus. No seria just. Però ja que "The Lord of Standards", altrament conegut com Cabans, ho va descobrir, ho afirmare. I si no us ho creieu... busqueu-me.

Con esto y un bizcocho... us espero a la vilanetparty

3 Comentaris:

A les 2:37 p. m., en/na Blogger Spicouc ha dit...

Sense cap mena de dubte som la generació dels "mileurerus", una generació destinada a conviure fent de becari i a treballar amb contractes de pràctiques. Som la generació que el que més cobra, arriva als 1000 euros sense contar plus, és a dir, sou base i a sobre en brut.
Jo li dic sempre a ma mare que acavaré comprant-me una roulot i me n'hi aniré a viure, segur que em surt més a compte que hipotecar-me per 60 ZULOS quadrats.

sols era això Rikard xD, la verborrea del dia :P

ens veiem a la www.vilanetparty.com

 
A les 5:56 p. m., en/na Blogger Rekin ha dit...

La idea de la rulot ja se m'havia pasast pel cap.

Bé, una autocaravana d'akestes que tenen permis d'estacionament a la via publica.

:D

 
A les 8:51 p. m., en/na Blogger Xoldi ha dit...

Bones! be com te dit fa un ratu jo tb escriure en el teu blog!! ni que sigui en un post passat!!
En aquest sistema economic hi ha moltes koses que no rulen, tot es molt car i els sous son una miseria, a + ens foten al cap per ser individualistes i nem fent parelletes i komprant kases i pisents enkara que ens haguem d'ipotecar fins els 45. Avans en epoques dels nostres avis mitja familia vivia en una casa, avis, pares, fills i nets. Ara que te els avis a casa?¿ quina criatura de pocs anys o mesos viu a casa els avis?¿
Tot plegat es difcil pro un canvi de mentalitat i no deixar-se portar per les corrents del sistema doncs pot ser ens vagi una mica millor.
Au salut!! ja tornare x aqui ;)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Cap a casa