2.3.06

buscant la son

Bona nit a tothom. O bon dia si encara no es fosc. Total, que hola.

Escric després d'una llarga pausa. Ja un anireu acostumant. No em caracteritzo per una gran disciplina horaria ni per una constancia exemplar.

Total, que estic buscant la son. Pq la son avegades no et ve. No senyor! A vegades l'has d'anar a buscar!
Ja em diras. Una cosa que respresenta que es necessaria perquè el cos descansi i tal, i lo mal parida que pot arribar a ser.
Si tens molts dies de festa i surts, patapam. Son. Normal, estàs cansat, el cos ha de desscansar, bla bla bla. Si estas currant tot el dia, patapam. Son. Normal també, perquè estas cansat, ja sigui de cos com de ment, però ho estas i el cos ha de descansar. Treballes tot el dia, estas cansat, fas esport, et canses mes, arribes a casa relaxat per la dutxa que t'has fotut, patapam... patapam... pata res que no ve.

I perquè no ve? Doncs perquè estarà dormint o joquese! però hi ha dies que no tens ganes de dormir i et ve akell baixon que et fa adormirte. Merda! O els dies akells que vas de cul i necessites clapar... i no et ve. Merda!

Si es que el cos es molt raro... collons com m'enrollo.

Bé, us deixo un videolink dels perills de fumar, que de fet es el que venia a ficar aqui. Però com que tinc la son dormint... us fico un altre videolink algo mes friki, jejejej. Dier biene Maja.

Bonanititapat.

I recordeu, les cremalleres no son infinites.