25.8.08

Apadrina el teu carrer

Dilluns. 23:00. Marta, Carles, Oriol i Adrià.

Sortim d'una coneguda franquícia de la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès.

Veiem el "Punt de trobada" ( Meeting point) que han instal·lat els administradors d'enguany. Una bona iniciativa, ja que conté totes les activitats de la Festa Major. Ens apropem per veure'l millor i... casun l'òs pedrer!!! Una gran taca blava envolta Vilafranca! Una inundació? És un plànol de Vilanova? No! És tot allò que està a les afores de Vilafranca que no forma part del nucli urbà!

Seguim fent-li una ullada, comentant i opinant sobre la programació dels actes de la Festa Major 2008 quan un de nosaltres crida la nostra atenció avisant-nos que en un dels costats hi ha un planell amb els itineraris de les cercaviles i processons.

Quina gran iniciativa! Si senyor!

La línia blava? El recorregut de la processó del 29. Està bé. Així la gent sap per on passa. Però... per on passa? No hi ha noms de carrers! Ni tan sols els dels més importants o coneguts! I si sóc de fora i vull aparcar? Tampoc hi ha els pàrquings!

Ai ai ai!!! Senyors administradors... us heu deixat de marcar els carrers. Cap problema! Això te fàcil sol·lució! Amb un simple bolígraf, una mica d'orientació i coneixement dels noms dels carrers... Tatxaaaan!!! Ja ho tenim! Un planell optimitzat!















Que en farieu sense la gent que disfruta la festa!

Per cert... una parella es va unir a la nostra iniciativa d'apadrinar un carrer.

Etiquetes de comentaris: , ,