27.7.07

Voltour arriba a Mataró

Una expedició del Voltour va anar ahir, 26 de juliol, a les Santes de Mataró.

Tot i que petita, l'expedició va poder disfrutar, i comparar, del concert de Lax'n Busto. Un concert similar al viscut als Monjos, amb alguna diferència:
  • Menys cançons
  • Més anim de la gent
  • Més alcohol a les venes del grup

Menys cançons i, per tant, menys temps va ser el que van estar tocant. Després d'agún problema equalitzant els instruments, cosa que va allargar l'hora d'inici del concert, els Lax van començar bé. Però alguna cosa feia pensar que els faltava "chispa". Després vaig descobrir que no els hi faltava, sinó que se l'havien begut tota.
Tot i això, es van ficar el públic (molt jove la majoria) a la butxaca i van tocar millor, segons el meu criteri, que el grup següent, uns tal "Pignoise", que es veu que son famosos. Aquests últims, van fer una entrada triumfal ( sempre que se surt a l'escenari caminant tot tiesso amb la marxa de l'imeri galàctic de fons és triumfal). Després van tocar unes cançons que, si no et saps la lletra, semblen la mateixa. Guitarreros, si, pero per canalla. De fet, sonaven millor Lax, no se si pels seus tècnics o perqùe es van passar més temps equalitzant.

Avui, 27, la samarreta taronja, i possiblement la marró o negra de noia, del Voltour tornarà a Mataró per passejar-se entre la seva gent i disfrutar de la Passada, un cercavila amb les peces festives de la ciutat, del castell de foc i del Sarau, un conjunt de concerts a la platja.

Miraré de conseguir imatges d'aquesta incursió en terres més enllà de les fronteres del Gran Penedès.

Salut i pessetes, que lo demés són punyetes!!!

16.7.07

Frases prèvia conquesta mundial

Una llista que tota persona que aspiri a conquerir el món ha de tenir en compte.

Frases prèvies a la conquesta, és a dir, frases que s'han de dir abans de conquerir el món a les persones que volen evitar-ho o al mirall màgic que tenen tots els dolents en alguna part de la casa o que s'han d'enregistrar en format video per emetre a totes les cadenes de televisió que vegin els superherois:

  • Hoy mi bocadillo, mañana ... el mundo!!! (subtituïr "mi bocadillo" per objectiu aconseguit)
  • Algún día seré yo quién se ria de vosotros, y ese día seréis vosotros los que lloraréis por vuestras míseras vidas arrodillados ante mi trono y lamiendo mis botas.
  • Con mi máquina infernal conquistaré el láser que me permitirá dominar el cielo. Todas las cosechas y el turismo, la lluvia y la nieve, el sol y las nuves... Seré el amo del mundo!!
  • Cómo el fénix, me levantaré de mis cenizas para alzarme entre las nuves y generar un ejército capaz de derrotar todos los soldados del mundo. La era de la oscuridad se acerca, y soy yo kien tiene la luz.
Si hi ha gent que vulgui conquerir el món i hagi dit alguna frase més atractiva, currada, inteligent o simplement que no l'hagin dit en alguna pel·licula, que m'ho digui... i serà elimintat, perquè només un pot dominar el món... i aquest soc JO!!!!

Mujujuajujaujuajua!!!!

6.7.07

Ha començat l'estiu?

Hola a tothom.

Ahir per la nit es va produir un fet que em fa pensar que ha començat l'estiu: una partida de poker.

Potser jo el començo tard, tot i que el primer símptoma de l'estiu va ser el sopar cumba de sant joan (auuuu lobo hombre en pariiiissss) i va serguir amb la vilanet, no vaig tenir sensació d'estiu fins que no vaig estar a casa meva, amb els colegues, acompanyats de whisky, patates, cartes i, com a novetat d'aquest any, una estoreta (no se si s'anomena així al tapete) i fitxes de colors.

Una nit que, per mi, dóna el tret de sortida de l'estiu, una època de l'any de la que s'acostuma a esperar molt i, tant si les esperances es compleixen o no, acostuma a ser relaxada i divertida.

De moment ja tenim partides de poker, torneig nocturn de futbol sala i festa major de la granada.

Així doncs... disfruteu criatures.

P.D.: tapete --> tapet

5.7.07

I have a bug


I have a bug...

Una mica de tot

Hola gent.

Fa dies que no actualitzo això. Però aquest post no serà per dir que prometo escriure més sovint, ja que aixo no se si seria del tot cert.

De ganes no m'en falten. De fet molts cops penso en algunes situacions que estarien bé explicades a aquest bloc.

Però després arriba el moment i no hi penso.

El que si que us puc dir es que en aquests dies que no he escrit he fet una mica de tot. He escrit un text, que suposo que acabara penjat aquí, he estat preparant la meva web personal (coming soon), he canviat de feina i, pel que sembla, de vida, jugat partits de futbol, preparat partides de rol, a les que no he jugat però he jugat a altres, anat a un parc temàtic, fet la punyetera declaració d'hisenda, anat a un casament, participat a la vilanetparty...

Un cúmul de coses que formarien la vida de qualsevol altre persona.

I amb tot aixoò que us vull dir? No en tinc ni faba. Simplement ho he vomitat aquí.

Només us dire una altra cosa, que potser no tothom entén...

It's time for an epic battle!!!

Salut.