14.7.06

Desvariacions

Hola.

Fa dies que no escric i he pensat que ja anava sent hora de deixar anar algunes paraules pq la gent es ralli una estoneta.

Més que res desvariar una estona. Desvariar. Quina paraula mes complexa. Hauria de ser el contrari de variar, però el contrari de variar es seguir igualar, per tant, desvariar es igualar, però no, ja que desvariar es pensar o dir coses que no tenen sentit, bé, a groso modo, uns mots tb que tenen tela. Perquè... hi ha un picolo modo? Jo crec que no. I si n'hi ha... un picolo modo es una manera molt específica?

És que les paraules ens guarden preguntes d'aquelles que et tenen sense dormir una bona estona. Bé, és un dir. Perquè tot depèn de com estiguis de cansat. Coneixeu a algun Sat? Deu ser maco anar a casa seva... És un acudit molt dolent, però avui estic una mica anat (per qui no l'hagi pillat, casa d'en Sat també es pot dir Can Sat).

D'on haurà sortit això de "anar-se'n de la bola"? En sentit literal, és molt facil. Només necessites una piloteta i apartar-te d'ella, però el sentit metaforic o metafisic, deu ser que l'anima i/o el cervell marxen del cap. Però si l'anima o energia o com li volgueu dir marxa... que passa realment? i si marxa el cervell? Això si que ho sabem. Si marxa el cervell, li surten ulls i boca, es fabrica un artilugi amb potes per després construir-se un robot amb la panxa foradada rollu teletubbie i es converteix en el dolent d'unes tortugues que, despres de banyarse en un liquid de color verd, es tornen inteligents (o això es pensen) i volen salvar el món.

Total. Que vigileu a l'hora de desvariar, peruquè se us pot anar la bola i acabar mort pel dolent de les tortugues ninja.

Que també... mira que ser ninja... No podien ser... no se... cientifiques? o unes tortugues amb SIDA? de fet... si estaven a les clavegueres... potser tenien moltes malalties que no sens van desvelar mai per protegir la seva fama... FAME! I'm gonna live forever... quina gran cançó.

Si es que no es pot ser així. Després la gent et pren per boig i acabes que ningu et fa cas quan parles.

Bé... crec que ja n'hi ha prou de desvariar. Desvariar... quina paraula....